Jobba hos oss

Nästa person i teamet, du?

Vi expanderar och söker ständigt efter drivna personer till spännande uppdrag. Vi vet att du som konsult är vår – och våra kunders – största styrka och tillgång. Därför ger vi dig som anställd konkurrenskraftiga och schyssta villkor baserade på dina förutsättningar och behov.

Lediga tjänster write my essay for me

Headline Consulting söker dig som vill vara med att skapa framtidens konsultbolag. Vi har som mål att växa och därför söker vi nyckelpersoner som kommer vara delaktiga i företagets expansion. Vi söker dig som vill vara med i en spännande expansiv fas där du har möjlighet att påverka din och företagets utveckling.

Vi tror att du jobbar inom fordonsindustrin idag och har ett brett nätverk i branschen. Vår planerade expansion bygger på våra nyckelpersoners kompetens och nätverk, är du den vi söker?

Till vårt team söker vi dig som:

  • Är eller har arbetat några år som konsult inom fordonsindustrin
  • Trivs med konsultrollen och vet att du är ditt konsultbolags ghostwriter agentur ambassadör utåt
  • Har ett brett nätverk inom fordonsindustrin, både hos kund och andra konsulter
  • Är flexibel och är en person med driv och ansvarstagande

Hos oss får du själv välja löneuttag, semester och förmåner! Om du trivs och mår bra, gör ett gott jobb och levererar så stannar du länge – både hos oss och hos våra kunder. Vår ambition är att vara en arbetsgivare i toppklass med utrymme för individen.

Låter det intressant? Skicka i så fall in ditt CV och berätta varför du skulle bli vårt nästa stjärnskott! Vi vill ha ditt svar senast den 5:e november men vänta inte, vi kommer utvärdera kandidater löpande.

 

Kontakta oss – och bli en del av vårt expansiva team! Kontakta Gustav Hedelin på 0709-559190 eller gustav.hedelin@headlineconsulting.se